Gevulde Taco
4 personen
Ingrediënten Taco:
8 Volkoren wraps
Olijfolie / fry-light bakspray
Bereiding:
Warm de wraps in de magnetron ong. 15 sec op
Verwarm de oven op 190gr
Smeer de wraps licht in met olijfolie of fry-light
Hang ze vervolgens over het rooster en bak ze in 8-10 min krokant
Ingrediënten Taco vulling:
300 gr gehakt
1 teentje knoflook
800 gr roerbakgroenten
6 tl taco kruiden
100 gr 30+ geraspte kaas
Ijsbergsla
Optioneel: Je kan er nog een lekkere salsa bij maken:
Ingrediënten salsa:
4 tomaten
1 rode ui
2 eetlepel cremefraiche light
Citroensap
5 gr peterselie
Naar smaak peper
Bereiding:
Snijd 4 tomaten en de ui in kleine stukjes
Voeg hier 2 eetlepel cremefraiche bij
En een paar drupjes citroensap
en de peterselie toe
Evt. nog wat peper er over heen
Bereidingswijze vulling:
Fruit de knoflook in olie
Voeg daarna het gehakt toe en bak dit rul
Zodra het gehakt gaar is voeg de roerbakgroenten en kruiden toe
Haal de taco’s uit de oven vul deze met wat ijsbergsla en daarna de tacovulling en strooi er wat geraspte kaas over en neem er evt. nog wat lekkere salsa erbij
Eet smakelijk!