Spaghettitaart
Ingrediënten:
160gr volkoren spaghetti
300 gr rundergehakt
1 teentje knoflook
2 uien
2 zoete puntpaprika
400 gr champignons
70 gr tomatenpuree
400 gr tomatenblokjes
3 eieren
2 tl Italiaanse kruiden
0,5 tl cayennepeper
zout en peper
1 tl uienpoeder
125 gr creme fraiche light
30+ geraspte kaas
Benodigdheden:
Springvorm
Bereiding:
Verwarm de oven op 200 graden.
Kook de spaghetti 4 min korter dan op de verpakking staat.
Fruit de knoflook en uien in olijfolie en voeg het gehakt toe en bak dit gaar en voeg daarna de groenten en alle kruiden toe, bak dit even mee en voeg dan de tomatenblokjes en tomatenpuree erbij. Laat dit ongeveer 5 min op laag vuur pruttelen.
Roer dan de eieren en een beetje geraspte kaas erdoor. Spray de springvorm in met fry-light en schep alles in de springvorm, verdeel de crème fraiche over de taart en de gerapte kaas over de bovenkant en de spaghettitaart kan de oven in 30 minuten.
Eet smakelijk!