Spaghetti pesto
Ingrediënten:
1 kilo broccoli
2 rode uien
2 teentjes knoflook
2 el. olijfolie
300 gr. kipfilet
160 gr. volkoren spaghetti
4 el. groene pesto
1 el. amandelschaafsel
15 gr. verse basilicumblaadjes
100 gr. 20+ kaas
Bereiding:
Snijd de broccoli in roosjes en kook deze beetgaar. Snipper de rode ui en pers de knoflook. Giet de broccoli af en bak de knoflook en ui in één eetlepel olijfolie in een koekenpan samen met de kipfilet (in stukjes). Blijf deze goed omscheppen om aanbranden te voorkomen.
Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Voeg de broccoli toe aan de pan met knoflook en ui en schep dit goed om. Voeg hier 4 eetlepels groene pesto aan toe en schep het geheel nogmaals goed door. Garneer het geheel met de amandelschaafsel, basilicumblaadjes en de 20+ kaas.
Eet smakelijk!