Pasta met garnalen en pesto
Ingrediënten:
400 gram volkoren fusilli
400 gram rauwe gepelde garnalen
400 gram snacktomaatjes
40 gram groene pesto
100 ml kookroom light
30 gram verse basilicum
4 teentjes knoflook
75 gram rucola
Bereiding:
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar.
Snijd intussen de knoflook fijn. Verhit de olie in een pan en bak de knoflook op middelhoog vuur. Voeg
de garnalen toe en bak deze circa 2 minuten mee.
Snijd de snoeptomaatjes in stukjes en de basilicum fijn.
Giet de pasta af.
Meng de kookroom met de groene pesto, garnalen, knoflook en de gesneden tomaatjes. Schep de pasta rustig door het garnalenmengsel.
Leg een hand rucola op elk bord en schep daarna de pasta met de garnalen erover.
Strooi wat fijngesneden basilicum erop en serveer direct.
Eet smakelijk!