Mexicaanse wrap

 

Ingrediënten:

 

400 gram mager rundergehakt

200 ml gezeefde tomaten

1 teentje knoflook

1 ui

Crème fraîche

400 gr tomatenblokjes

8 volkoren wraps

1 tomaat

Snuf chilipoeder

0,5 tl komijn

1,5 tl paprikapoeder

 

Bereiding:

 

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de ui en de knoflook en fruit dit kort in een wok met frylight of olijfolie. Voeg daarna het gehakt toe en bak tot dit gaar is. Voeg hier de chilipoeder, paprikapoeder en komijn aan toe en breng het op smaak. Voeg vervolgens de gezeefde tomaten en de tomatenblokjes toe. Laat dit 10 minuutjes pruttelen op laag vuur.

 

Vul je wraps met de saus en rol ze op. Vet de ovenschaal in en leg de wraps erin. Smeer een dun laagje crème fraîche op je wraps en strooi er daarna nog wat geraspte kaas over. Snijd je tomaat in kleine stukje en verdeel dit vervolgens nog over de wraps. Bak de wraps in ongeveer 15-20 minuten gaar.

 

Eet smakelijk!