Kofta
Ingrediënten:
350 gram Rundergehakt
2 courgette
2 tenen knoflook,
gesnipperd 1 ui
1 pakje gezeefde tomaten
1 blikje tomatenpuree
Snufje kaneel
160 gram zilvervliesrijst
olijfolie
1 theelepel komijn
2 theelepels oregano
1 theelepel tijm
Peper en eventueel wat zout
evt wat feta
Bereidingswijze:
Snijd de courgette en ui in plakjes of blokjes.
Fruit de knoflook bak hierna het gehakt en voeg de courgette en ui toe,
Voeg de tomatenpuree, komijn, oregano en tijm toe en laat het even garen
Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg nu de gezeefde tomaten bij het gehakt en laat dit even sudderen. Voeg daarna een snufje kaneel toe.
Doe nu alles bij elkaar, kan evt ook los van elkaar geserveerd worden.
Heerlijk met een lekkere salade en een beetje feta.
Eet smakelijk!